Coaching

Wees meer jezelf en leef je leven
met purpose, voldoening en plezier!

OMARM JE VERLANGENS • ONDERNEEM ACTIE • LEEF LEUKER

OMARM JE VERLANGENS
ONDERNEEM ACTIE
LEEF LEUKER

Coaching

Wees meer jezelf en leef je leven
met purpose, voldoening en plezier!

Intuïtief en krachtig jezelf zijn

Er zijn zoveel manieren om jouw persoonlijkheid in je leven te laten zien. 

Je huis, je werk, je kleding, je agenda, je mindset…allemaal plekken waar jouw intenties en verlangens bepalen welke keuzes je maakt.

Ten minste, dat zou wel zo moeten zijn. Nog te vaak ontmoet ik vrouwen die zichzelf kleiner maken en verbergen wat ze eigenlijk verlangen.

Evie’s Joy Factory is er om je eigen persoonlijkheid te laten stralen en jou te laten zien hoe je vanuit je intuïtie, met kracht en joy jezelf kunt zijn. Dat start allemaal bij je eigen verlangens, passies en dromen. 

Alleen wanneer jij er bewust voor kiest om vanuit je eigen unieke pad te leven, zul je met meer gemak je keuzes maken. Laat je verlangens je kompas zijn en werk toe naar het leven van je dromen!

Leef je leven met meer voldoening en plezier:

  • Verf die muur roze!
  • Draag dat toffe jurkje!
  • Ga naar dat ene festival dat helemaal bij jou past!

Durf je leven voor jezelf te leven en ontdek hoe die energie je zoveel meer joy geeft in je leven!

Create your
own magic!

Create your own magic!

Rise & shine!

Kiezen voor jezelf zijn, is kiezen voor meer plezier in je leven. Maar hoe doe je dat als je niet goede weet wie je bent, wat je life purpose is of wat je verlangt?

Samen met jou ga ik op een avontuur om beter naar jezelf te luisteren. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alle antwoorden al in jou liggen, maar je nog niet weet hoe je daar op moet intunen.

Als je beter zicht hebt op wie je bent en wat je verlangt heeft dat veel voordelen. Je kunt dan werkelijk gaan stralen!

 

Hoe zou het zijn als...

» Je makkelijker keuzes kunt maken?
Weten wie je bent is als een kompas. Het geeft je de juiste basis om keuzes te maken over belangrijke en minder belangrijke zaken in je leven!

» Je zonder schaamte jezelf kan zijn?
Wanneer je een maal kennis hebt gemaakt met wie je écht van binnen bent, doen de meningen van anderen er niet meer zoveel toe. Wat JIJ van je leven wilt, dat is pas écht belangrijk!

» Je een leukere moeder, partner, vriendin of collega bent?
Wanneer jij lekkerder in je eigen vel zit, heeft dit een positief effect op iedereen om je heen. Niet alleen be je zelf meer ontspannen in je contact met anderen. Je bent ook een inspiratie voor de mensen om je heen om meer zichzelf te zijn!

» Je je leven meer in perspectief kan plaatsen?
Met een life purpose kun je uitzoomen in je leven en kijken naar wat je nu écht verlangd. Dit geeft je meer controle en maakt loslaten makkelijker! 

» Je meer ontspannen en voldaan kunt leven?
Meer jezelf zijn, betekent met meer ontspanning in je leven staan. Niet meer zoeken, van links naar rechts zwalken, maar weten wie je bent én wat je kan. Dat geeft rust en geeft voldoening!

» Je eindelijke je verlangens kunt vervullen?
Met meer zelfkennis én meer zelfvertrouwen is het tijd het leven van je dromen waar te maken. Verander van baan, verhuis of start die nieuwe business. You go girl!

Intuïtief jezelf zijn met Evie!

Intuïtief jezelf zijn
met Evie!

Wil je specifiek een coachingstraject starten met mij, neem dan even persoonlijk contact op via een berichtje.

Klik hieronder om mijn andere toffe diensten verder te ontdekken! 

Meet Evie!

Nadat ik jarenlang futloos had geprobeerd te doen wat iedereen deed, was het me duidelijk: Dit werkt niet en ik nam het heft in eigen hand!

Ik had een diep verlangen om mijn authentieke IK te laten zien in alle aspecten van mijn leven. Ik creëerde een leven dat precies bij mij past en me elke dag energie geeft om mijn passies en verlangens na te streven!

Dat is precies wat ik voor jou ook wil. Een leven waar JIJ gelukkig van wordt en dat je elke dag vult met energie en joy!

Meer joy in je inbox?

Lees meer over wat mij bezig houd, inspireert en de laatste updates over Evie’s Joy Factory!