Meet Evie

On a mission to more me!

EEN REIS NAAR MEER PASSIE, PURPOSE EN VOLDOENING

Ik ben Evie...
of eigenlijk Eveline,

Herken je het gevoel dat je in de mist loopt? Dat je ronddwaalt in je eigen leven, zonder duidelijke focus, zonder een duidelijk doel?

Ik weet uit eigen ervaring hoe frustrerend het is als je niet goed weet je met je leven aan moet. Ik heb zelf meegemaakt dat een leven zonder purpose of passie vermoeiend voelt, alsof je leven niet van jou is.

Mezelf zijn liet me vooal voelen alsof ik nergens bij hoorde. Me anders voordoen dan wie ik was maakte me doodongelukkig. Ongemerkt en onbewust leefde ik jarenlang in die tweestrijd, wanhopig op zoek naar de oplossing. Meer dan 15 jaar werd mijn leven geregeerd door verschillende burn-out, vermoeidheid en zelfs een depressie. 

Lekker optimistisch verhaal hè?

Gelukkig is er nieuw hoofdstuk na dit verhaal.

Inmiddels ben ik zelfstandig onderneemster, voel ik me mezelf en heb veel meer energie. Het lijkt een beetje de heilige graal, maar het is voor iedereen mogelijk om je moeiteloos jezelf te voelen en meer rust&ruimte te voelen.

De mooiste veranderingen in je leven starten met leven vanuit je eigen passie en purpose. Zodra ik zelf wist dat mijn life purpose is om moeiteloos mezelf te zijn en anderen daar mee te inspireren ook helemaal zichzelf te zijn, ging er een wereld aan mogelijkheden voor me open. In combinatie met mijn grote passie, professional organizing, ontstond een onderneming vanuit mijn eigen hart, een plek waar ik anderen kon inspireren!

Naast professional organizing heb ik veel creatieve interesses, je zou me een multi-creatieveling kunnen noemen. Ik vind het heerlijk om mijn omgeving aan te passen aan wie ik me aan de binnenkant voel. Interieur styling, huisstijl ontwerp, klussen of schilderen geven me allemaal een geweldige uitlaatklep hiervoor!

Als kers op de taart kan ik al die skills meenemen in mijn eigen bedrijf en andere vrouwen laten zien hoe veel leuker je leven is, als je huis én je onderneming een uiting zijn van jouw persoonlijkheid. Elke dag mag ik werken in een bedrijf waarin ik al jouw prachtige kanten laat stralen!

Rise&Shine!

Je kunt áltijd iets doen om de situatie beter te maken!

Meet more of me!

Superleuk natuurlijk dat ik mijn passie en purpose kwijt kan in mijn eigen bedrijf, maar dat is natuurlijk niet alles wat ik doe!

Meer joy in je inbox?

Lees meer over wat mij bezig houd, inspireert en de laatste updates over Evie’s Joy Factory!