Evie's Waanzinnige podcast

Een verassende podcast over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig nutteloze weetjes! Elke aflevering kies ik een waanzinnige zin, quote of songtekst.

Ik ontleed die vanuit mindset oogpunt, máár ik zoek ook voor je uit welke waanzinnig,  
nerdy weetjes ik over het onderwerp omhoog kan halen.

Een verassende podcast over meer jezelf zijn, persoonlijke groei én waanzinnig nutteloze weetjes!

Elke aflevering kies ik een waanzinnige zin, quote of songtekst. Ik ontleed die vanuit mindset oogpunt, máár ik zoek ook voor je uit welke waanzinnig, nerdy weetjes ik over het onderwerp omhoog kan halen.

Of klik op de aflevering hieronder om direct te luisteren!

6. Succes is liking yourself, liking what you do and liking how you do it!

6. Succes is liking yourself, liking what you do and liking how you do it!

Neem pen en papier bij de hand en beantwoord de vragen die ik je stel om meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil doen en hoe je dat wil doen in je leven. Voel je vrij om de podcast op pauze te zetten en onder mijn begeleiding de oefeningen te doen.⁠ ⁠ Aan het einde van de aflevering heb je meer inzicht in jóuw definitie van succes!⁠

2. If you wanna fly…

Wil je reageren op een aflevering?

Dat doe je via Instagram of FaceBook @eviesjoyfactory​

Meet Evie!

Nadat ik jarenlang futloos had geprobeerd te doen wat iedereen deed, was het me duidelijk: Dit werkt niet en ik nam het heft in eigen hand!

Ik had een diep verlangen om mijn authentieke IK te laten zien in alle aspecten van mijn leven. Ik creëerde een leven dat precies bij mij past en me elke dag energie geeft om mijn passies en verlangens na te streven!

Dat is precies wat ik voor jou ook wil. Een leven waar JIJ gelukkig van wordt en dat je elke dag vult met energie en joy!

Meer joy in je inbox?

Lees meer over wat mij bezig houd, inspireert en de laatste updates over Evie’s Joy Factory!