Deze aflevering duiken we in een geweldige zin van Maya Angelou. In het voorbereiden van deze aflevering werd het steeds meer een mini workshop, dus die flow ben ik maar gevolgd. Dat betekent dat je actief mee kan doen met deze aflevering. ⁠⁠

Neem pen en papier bij de hand en beantwoord de vragen die ik je stel om meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil doen en hoe je dat wil doen in je leven. Voel je vrij om de podcast op pauze te zetten en onder mijn begeleiding de oefeningen te doen.⁠⁠

Aan het einde van de aflevering heb je meer inzicht in jóuw definitie van succes!⁠⁠Uiteraard mag je ook lekker achterover gaan zitten en alleen luisteren. ⁠

Laat je verassen!

Liefs, Evie

Shownotes

Download de gratis printable

Klik op de afbeelding hierboven en download de gratis printable met daarin alle vragen en de kernwaardenlijst!
Liefs, Evie

Download de gratis printable!

Klik op de afbeelding hiernaast en download de gratis printable met daarin alle vragen en de kernwaardenlijst!

Liefs, Evie

Meet Evie!

Nadat ik jarenlang futloos had geprobeerd te doen wat iedereen deed, was het me duidelijk: Dit werkt niet en ik nam het heft in eigen hand!

Ik had een diep verlangen om mijn authentieke IK te laten zien in alle aspecten van mijn leven. Ik creëerde een leven dat precies bij mij past en me elke dag energie geeft om mijn passies en verlangens na te streven!

Dat is precies wat ik voor jou ook wil. Een leven waar JIJ gelukkig van wordt en dat je elke dag vult met energie en joy!

Meer joy in je inbox?

Lees meer over wat mij bezig houd, inspireert en de laatste updates over Evie’s Joy Factory!