Organizing

Organize your space en
laat je huis je leven weerspiegelen!

OMARM JE VERLANGENS • ONDERNEEM ACTIE • LEEF LEUKER

OMARM JE VERLANGENS
ONDERNEEM ACTIE
LEEF LEUKER

Organize your space en
laat je huis je leven weerspiegelen!

Jouw space, jouw leven!

Live your life better!

Helpt jouw huis je bij hoe jij je leven wilt leven? Of werkt het je vooral tegen met rommel, chaotische ochtendrituelen en te weinig opbergruimte?

Ik ben er van overtuigd dat een goed georganiseerd huis je hele leven beter maakt. 

Ken je dat gevoel dat je huis te klein is? Dat je overal tegen de rommel van je huisgenoten aanloopt? Dat je van die stapels hebt met spullen die je maar blijven aankijken? 

Al die onrust maakt het je moeilijker om je leven te leven zoals jij dat wil
Een huis met de juiste, op jouw situatie afgestemde organisatie gaat niet over kopjes die recht in de kast staan of hoeveel paar schoenen je mag hebben?

Het gaat over soepele ochtendroutines doordat je kids kun kleding kunnen vinden, de gymkleding altijd op dezelfde plek ligt en je nooit meer hoeft te zoeken naar de lunchtrommels!

Het gaat om ruimtes die het jou zo makkelijk mogelijk maken om te doen wat jij verlangt! Rust en ruimte in de slaapkamer, een kledingkast vol outfits die je enthousiast maken en een keuken waar wat je écht nodig hebt onder handbereik is!

Het is mijn passie, om jouw unieke leven de beste basis te geven. Geen one-size-fits-all oplossingen, maar je huis afstemmen op wat JIJ nodig hebt. Dit doen we natuurlijk samen, zodat jij weer helemaal jezelf kunt zijn in je huis!

Samen gaan we op een mission to more you in your home!

Let your space
reflect your life!

Let your home reflect your life!

Laat je dromen uitkomen!

Een fijn georganiseerd huis of fijn georganiseerde werkplek laat je dromen uitkomen. 

Hoe zou het zijn als...

» Je zonder stress de deur uit kan ?
Niet meer elke ochtend zoeken naar spullen die je elke dag nodig hebt. Een georganiseerd huis maakt weggaan én thuiskomen een verademing!

» Je huis je inspireert en motiveert?
Een plek om helemaal jezelf te zijn is de beste basis om je dromen waar te maken. Doe rust op of laat je juist motiveren om actie te ondernemen door een huis/werkplek die helemaal bij je past!

» Je nooit meer misgrijpt?
Een plek voor alles, alles op zijn plek. Geen overvolle kasten, geen rondslingerende rommel. Simpel, effectief en rustgevend!

» Je kids meer zelfstandig zijn in huis?
Alle moeders opgelet: de juiste organisatie voor jouw gein maakt je kids zelfstandiger. Dat betekent dus meer rust voor jou, lekker hè!

» Je eindelijk plek hebt voor…..
Je bedrijf, een fitnessplek, die schildersezel of juist plek om je terug te trekken. Nooit meer ruimtes inrichten omdat het zo hoort. Een droomthuis heeft ruimte voor wat jij écht belangrijk vind!

» Je meer kan ontspannen!
Een plek die helemaal bij je past is een ongelofelijk fijn gevoel. Je kunt er helemaal jezelf zijn, ontspannen en genieten van je leven !

Organize jouw ruimte met Evie!

Organize jouw ruimte met Evie!

Evie’s joy factory heeft verschillende diensten om jouw ruimtes te organizen. 

Klik hieronder verder en ontdek meer over hoe ik jou kan helpen!

Wil je een droomthuis waar je niet alleen rust en ruimte vind, maar ook een plek om je dromen na te jagen? 

Geen probleem, Evie helpt je verder!

Wil je een werkplek die efficiënt werkt én een inspiratiebron is om nog meer te bereiken in je business? 

Geen probleem, komt voor elkaar!

Wil je eerst even persoonlijk met mij sparren of dit écht iets voor jou is?

Tijdens een (online) kennismakingsgesprek kan ik al je vragen beantwoorden én je meer vertellen over wat je kan verwachten!

Klik op de onderstaande links om met me in contact te komen. 

Meet Evie!

Nadat ik jarenlang futloos had geprobeerd te doen wat iedereen deed, was het me duidelijk: Dit werkt niet en ik nam het heft in eigen hand!

Ik had een diep verlangen om mijn authentieke IK te laten zien in alle aspecten van mijn leven. Ik creëerde een leven dat precies bij mij past en me elke dag energie geeft om mijn passies en verlangens na te streven!

Dat is precies wat ik voor jou ook wil. Een leven waar JIJ gelukkig van wordt en dat je elke dag vult met energie en joy!

Meer joy in je inbox?

Lees meer over wat mij bezig houd, inspireert en de laatste updates over Evie’s Joy Factory!