Evie's
inspiratie

On a mission to more you!

Ontdek wat mij inspireert en meer joy brengt!

Evie's inspiratie

On a mission to more you!

Ontdek wat mij inspireert en joy brengt!

WhoopWhoop!

Er zijn zoveel manieren om je leven leuker te maken, dat ik mijn favorieten hieronder voor je op een rijtje heb gezet. Ik hoop dat dit jou kan inspireren om meer joy te vinden in je leven!

Klassiekers!

Mijn klassiekers zijn al jaren inspiratie voor me. Ik vind al jaren veel plezier in een select groepje vloggers, bloggers of podcasts dat ik volg. 

Young House love

Blog en Podcast
Ahhh John, Sherry en hun chihuaha Burger volg ik al bijna 10 jaar. Deze klus-bloggers hebben mijn hart gestolen. Wat begon met meer info over wasbare luiers, werd een jarenlange bron van inspiratie. In 2020 zijn ze van een groot huis in Viginia verhuisd naar een klein strandhuisje in Florida. Hoe vaak ik niet wenste dat ik daar kon zijn!

Knorpp&South

YouTube vlog
Met hun gezin van 9 kinderen reisde ze met een camper door de VS voor een jaar, daarna een jaar door Europa om vervolgens weer in de VS te wonen. Dit kleurrijke gezin inspireert me om je dromen niet te laten wachten. Daarnaast hebben ze een fijne kijk op het leven en kan ik daar via hun YouTube vlog regelmatig van meegenieten!

99% Invisible

Podcast
Ik ben echt dol op random weetjes over zo'n beetje alles. Deze podcast vult die quirk in mijn systeem perfect op. Architectuur, technologie, desig en dagelijks leven, het komt allemaal langs! Wist je bijvoorbeeld hoe de maten S/M/L zijn ontstaan? Of wat een McMansion is? Veel plezier!

Chris Loves Julia

Blog
Nog een blog van mensen die hun huis opknappen. Hun stijl is zo anders dan die van mij, maar ze inspireren in de manier waarop ze gewoon doorpakken, groter dromen! Ook zijn ze groot voorstander van niet wachten met het delen van je huis tot alles perfect is en zijn ze voor transparantie over hun rol als influencer. Een fijne account!

Create your own sunshine!

Create your own sunshine!

Op tv!

?????

Evie's Joy Factory

Mijn bedrijf is geïnspireerd door veel verschillende invalshoeken om jezelf te zijn. Naast organizing is er ook minimalisme en joy. Dit is slechts een greep uit de vele geweldige mensen die zichzelf zijn die mijn inspireerde om mijn eigen stem en stijl nog meer uit te dragen. Vaak had ik zelf al oog op een bepaalde eigenschap, maar wisten zij het met zoveel meer duidelijkheid onder woorden te brengen. Vanuit daar kon ik zelf verder om mijn eigen pad te volgen!

Marie Kondo

Organizing goeroe, auteur
Deze Japanse dame mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Was het niet voor haar, dan had ik waarschijnlijk nooit organizing ontdekt als mijn bestemming. Inmiddels heb ik mijn eigen manier om klanten te begeleiden naar hun DroomThuis, maar zij lag aan de basis van alles dat Evie's Joy Factory nu is!

The Minimalists

Podcast
Mijn eerste aanraking met minimalisme als vorm om je leven beter te organiseren kwam met The Minimalists Podcast. Mind-blown beschrijft niet mijn gevoel toen ik me voor het eerst echt verdiepte in hoe minimalisme (niet karigheid!) je kan helpen je leven in focus te krijgen.

Stephanie Sikora

Auteur, Onderneemster
Ik was al een tijdje mijn stijl van organizing aan het focussen, toen ik deze dame leerde kennen via een podcast. Ze beschreef organizing als een manier om je huis aan te passen aan je leven en niet andersom. Ze beschreef precies wat ik nog niet onder woorden kon brengen. Geweldig!

Ingrid Fetell Lee

Joy Expert, Auteur
Ingrid schreef het boek Joyful en daarmee viel 1 van de laaste puzzelstukjes voor mijn bedrijf op zijn plek. Een geweldig boek over hoe onze omgeving invloed heeft op hoe we ons voelen en hoe we zelf meer joy kunnen creëren. Haar onderneming Aestetics of Joy inspireert je om joy te vinden in je dagelijks leven, zelfs tijdens minder leuke periodes!

Linda Schellevis

Fotograaf
Linda is de fotograaf achter alle foto's van mij voor Evie's Joy Factory. Ze laat me geweldig op mijn gemak voelen en dat zie je terug op de foto's die 100% als mezelf voelen. Als part-time juf is ze dol op kinderen en ontspannen, pure gezinsfotografie is dan ook 1 van haar specialiteiten!

Meer joy in je inbox?

Lees meer over wat mij bezig houd, inspireert en de laatste updates over Evie’s Joy Factory!

Nieuwe liefdes!

Hieronder zie je creators die mijn aandacht grepen, me inspireerde en me meer joy geven in mijn dagelijks leven! Klik op de foto om zelf rond te kijken bij deze toffe creators!

Meet Evie!

Nadat ik jarenlang futloos had geprobeerd te doen wat iedereen deed, was het me duidelijk: Dit werkt niet en ik nam het heft in eigen hand!

Ik had een diep verlangen om mijn authentieke IK te laten zien in alle aspecten van mijn leven. Ik creëerde een leven dat precies bij mij past en me elke dag energie geeft om mijn passies en verlangens na te streven!

Dat is precies wat ik voor jou ook wil. Een leven waar JIJ gelukkig van wordt en dat je elke dag vult met energie en joy!