Ik heb het deze keer over waarom je juist wél moet starten met je dromen waarmaken voor je er klaar voor bent. Je hoort alles daarover en over hoe creativiteit een positieve invloed heeft op je brein én je leven in deze aflevering!
Veel plezier!
Liefs, Evie

Shownotes

Start before you’re Ready
Marie Forleo – Everything is figureoutable/ Alles is uit te vogelen.

Starten voor je ergens klaar voor bent klinkt enorm tegenstrijdig. Maar zelfvertrouwen komt niet voor je start, maar naar aanleiding van het feit dat je gestart bent. Het zijn gemaakte acties die je zekerder laten voelen over waar je mee bezig bent.

Starten voor je er klaar voor bent is gebaseerd op een groei-mindset. Hier ga je er niet vanuit dat je moet kunnen voor je kunt starten, maar je vertrouwt op je capaciteit om het uit te vogelen as you go along.

Tips om te starten:

  • heb een globaal doel/ eindresultaat
  • start met een kleine stap/onderzoek/ dromen
  • laat je enthousiasme groeien
  • ga met dat enthousiasme je doel duidelijker invullen:
    subdoelen, tijdsplanning, acties

Waanzinnig nerdy, nutteloze weetjes

Creativiteit:
https://www.npr.org/sections/health-shots/2020/01/11/795010044/feeling-artsy-heres-how-making-art-helps-your-brain

https://www.healing-power-of-art.org/art-and-the-brain

Netflix documentaire
The creative brain

Meet Evie!

Nadat ik jarenlang futloos had geprobeerd te doen wat iedereen deed, was het me duidelijk: Dit werkt niet en ik nam het heft in eigen hand!

Ik had een diep verlangen om mijn authentieke IK te laten zien in alle aspecten van mijn leven. Ik creëerde een leven dat precies bij mij past en me elke dag energie geeft om mijn passies en verlangens na te streven!

Dat is precies wat ik voor jou ook wil. Een leven waar JIJ gelukkig van wordt en dat je elke dag vult met energie en joy!

Meer joy in je inbox?

Lees meer over wat mij bezig houd, inspireert en de laatste updates over Evie’s Joy Factory!